tisdag 2 februari 2010




Du möter många människor i ditt liv,
men det är endast riktiga vänner som
lämnar spår i ditt hjärta.
För att kunna hantera dig själv, använd huvudet;
För att kunna hantera andra, använd ditt hjärta.
Kloka människor diskuterar idéer;
Medelmåttiga människor diskuterar händelser;
Dåliga människor diskuterar andra människor.
Den som förlorar pengar, förlorar mycket;
Den som förlorar en vän, förlorar ännu mer;
Men den som förlorar tron, förlorar allt.
Lär av andras fel.
Du lever inte tillräckligt länge själv för att göra dem alla.
Vi är vänner du och jag,
tar du med en ny vän är vi tre.
Vi blir en liten grupp och får en vänskapskrets.
Det finns egentligen ingen början men heller inte ett slut.
Gårdagen är historia.
Morgondagen blir en överraskning.
Dagen idag är en gåva

I nöd och lust



Fick ett så roligt samtal idag från Christina som gjorde min dag. Denna mystiska tjej har tillsammans med sin karl gått och gift sig i hemlighet! Gratulerar och länge leve det nu gifta paret Sandberg. Nog tycker jag det är synd att det inte blev något bröllop som man kunde gå på men jag känner dig allt så väl att jag förstod att något större bröllop inte var så aktuellt för din del. Nu får jag allt tänka ut något fint att ge er och vi ska absolut komma ned till er när solen börjar titta fram igen. Grattis igen nu väntar jag bara på samtalet när det är dags för bebis! =)

Hoppas att du kryar på dig snart igen Hanna! Och jag måste instämma i Christinas önskemål om bilder från L.A då vi är två som inte har facebook =)

Kärlek Kärlek Kärlek
//Ella

Snöstorm!

Jaaa så är det, snöigt, blåsigt, kallt och åt helvete så är det faktiskt. nu längtar jag änna till sommaren! Idag har jag vart hemma från jobbet eftersom jag är sjuk, kommer vara hemma i morgon också. Det är segt att vara hemma, jag längtar till att komma tillbaka till jobb igen.

Idag har jag som sagt inte gjort något eftersom jag inte mår så bra, jag legat framför tv:n hela dagen . Nu sitter jag i köket och bloggar och tittar ut genom fönstret, det är helt snötäckt ute och träden står och vajar. Ser nästan ut som träden ska falla vilken sekund när som helst.

Det ska bli skönt att vi ska flytta till Lund snart eftersom jag har mitt jobb där. Inte för att det är så jobbigt att pendla mellan Eslöv och Lund men ändå. Lite jobbigt har de allt vart om jag ska va ärlig. Inte det att det tar lång tid utan mer att tågen är försenade nu när det är sånt snökaos .

Ne, nu måste jag till affären och handla mat eftersom karln min inte kan gå. Lite jobbigt att hoppa på kryckor ner till affären i detta väder. Känner mig dock inte så motiverad till att gå till affären, de ända som skulle locka mig är att jag är hungrig och vill ha mat !!!!

Ne , hörs i dagarna...

Puss å kram från ett snöigt eslöv!