tisdag 23 februari 2010

Hujeda mig..

..vad kallt det var. Var nyss ute och sprang en halvmil. Missade dessvärre boxningen idag då jag kom hem sent från jobbet så var tvungen att motionera på ett annat sätt. I början kändes det som lungorna skulle frysa till is men efter ett tag kom flåset igång igen. Så jävla gött nu efteråt. Hellujuah!

Är så trött på det här vädret nu så jag vet inte vad jag ska ta mig till. Igår tog det två timmar(!!!) att ta mig till jobbet. Spårvagnstrafiken var helt lamslagen efter ovädret. Vagnarna hade övergett min kära hållplats och dess grannar så jag fick ta en promenad till Järntorget för att sedan armbåga mig på en vagn till stan. När jag väl kommit till stan så blev jag stående där i 40 minuter. Hela dagen var ju förstörd efter den morgon(o)turen.

Lite bilder som Martin tagit under en promenad.



Det verkar vara fler än mig som fryser...



Sa du Göteborg?



Imorgon efter jobbet ska jag och en kollega ägna vår planeringstid åt att ge vårt personalrum en "makeover" (Indiska inköp och ommöblering) och förhoppningsvis en rejäl ansiktslyftning. Detta ska vi göra så gott vi kan i smyg och förhoppningsvis så blir väl några glada åt vårt engagemang.

Godnatt alla fina och ha en underbar onsdag!
//Ella