lördag 9 januari 2010

Så var det dags att komma i form..

Nu börjar kampen i gymmet igen. Körde ett styrkepass och imorgon är det dags för konditionsträning. Det bästa med träning är känslan av att man lever och därför tycker jag det är skönt att känna träningsvärk dagen efter. Det SKA kännas att man tränar och för mig är det tuff träning som gäller.

Idag när jag var på löpbandet så tittade jag på folket som var där och undrade vad deras syfte var med deras träning. Alla måste ju ha en tanke bakom. De allra flesta tränar nog för att må bra både själsligt och kroppsligt och en annan stor grupp tränar för att uppnå bra resultat vare sig det är för att gå ned några klädstorlekar eller för att bygga muskler. Den tredje gruppen som dock bara finns på gymet har jag rätt svårt för. Till denna gruppen tillhör de som oftast sitter och uppehåller maskinerna. Antingen sitter de i sin egna värld med sin fräcka mp3 och bara stirrar rakt ut i tomma intet eller så sitter de och samtalar med sina kompisar. Idag skulle jag använda en av maskinerna men såg att den var upptagen av en kille så jag beslutade mig för att vänta. När jag sedan kommer förbi maskinen 40 minuter senare sitter han FORTFARANDE kvar och svetten lyser med sin frånvaro. "Snälla skulle jag kunna ta denna maskinen nu?" Killen ställer sig upp "Självklart, jag var precis färdig". Jaja, färdig och färdig...han hade nog inte ens börjat. Det är väl kul att gymet kan fungera som en träffpunkt eller som en meditationsplats men SNÄLLA kan ni inte mingla eller filosofera vid avdelningen för stretching?

P!nk har en kropp som jag skulle dö för.


Nu ska jag iväg hem till Nadia som fyllt år! Imorgon så ska jag nog in till stan och anta Friedas utmaning att hitta ett riktigt kap på rean. Dock har jag mina tvivel.

Vinterkramar Ella

Ett bevis på dagens plus...


Ja Ella, jag ville ju visa alla andra just hur fin min rosa eller korall klänning verkligen är, så här har ni bildbeviset. Även om jag personligen har sett bättre ut. Men men, man kan inte alltid vara på topp. Jag har en utmaning till dig och Hanna. Försök hitta ett lika fint kap på rean, om det nu är nån rea kvar. Lägg upp det här så får vi se vad ni hittat. Kanske inte så roligt men ändå nåt. Fan, vi måste ju ha en första liten utmaning eller ett litet uppdrag, eller? Jag tänker i alla fall lista topp 3 bäst klädda imon på min fest. 3 tjej outfits och 3 kill outfits. Så får ni tycka till vilken ni gillade bäst, ok?

Fan, det är massa konstiga ljud utanför. Bilar som kör runt och det låter en massa. Men det kanske bara är jag som börjar bli lite trött eller inte och hör i syne. Vi får väl se vem som bloggar först nästa gång...

Puss och Kram och Godnatt!

/Frieda

Klockan är ju bara barnet!


Jag och Frieda har precis haft en mysig kväll hemma hos mig där frasen "Viva La Vitt Vin" kommit att bli den ledande refrängen under denna afton. Frieda åker på onsdag till drömmarnas land och både jag och Hanna kommer att sakna henne och hålla våra tummar för henne.

Just nu känner jag mig rätt sliten då jag klivit upp klockan 4 på morgonen för att göra mig redo för mitt jobb i Svea. Detta inlägg blir därför rätt kort för att snart återgå till John Blund!

/Ella

Dagens plus
Friedas nya klänning och hennes matchande mp3 i färgen korall!