söndag 24 januari 2010

Sweet Sunday

Det har vart en jätteskön söndag. Idag har jag tagit tillvara på lugnet och bara låtit mig flyta med i söndagens lugna takt. Som vanligt stod jag som värd på Friskis och avslutade nyttan med ett härligt jympapass. Senare så var det dags för mig att övningsköra. Jag har verkligen dragit ut på tiden när det gäller mitt körkort och jag har ingen annan att skylla på än mig själv. Motivationen har svikit mig totalt och jag har helt enkelt inte känt att jag behövt ett körkort. Nu har jag dock kommit till insikt att det vore bra att ha detta gyllene kort när man har sina tidiga skift på jobbet och öppnar klockan 6.00. Eftersom jag absolut inte kan vara försenad så måste jag förlita mig på Västtrafik och därmed kliva upp klockan 4.00. Förstår ni nu att jag måste skaffa mig detta kort med stort K. Körningen gick bra idag och jag har fortfarande kvar den praktiska kunskapen. I slutet av nästa vecka skriver jag in mig på trafikskolan.

Idag fyller vår kära Christina 25 år! Hon är en jättefin vän till mig och vi hade jättekul ihop på Högskolan. Den sista terminen satt vi med vårt examensarbete och hakade också på en extrakurs (Reggio Emilia 20p.) på Högskolan i Varberg. Vi kom varandra väldigt nära. Hon har precis flyttat in i sitt hus i Karlskrona och jag längtar tills jag får tid att komma ner och hälsa på. Tusen grattispussar från mig till dig! Du är en jättefin människa som jag vet kommer vara en vän för livet. Love You!

Grattis också till bästa Coung som fyller 26 år idag! Hipp Hurra! Jag hoppas att vi får chans till att fira nästa lördag.

Chris och jag på examenssittningen.



Har ni haft en lika skön söndag?
//Ella