söndag 17 januari 2010

Min forsta Amerikanska BBQ!!

Hej alla! Detta inlagget kommer att se lite konstigt ut da jag skriver fran en dator som inte har vra kara svenska bokstaver. Men ni fattar anda hoppas jag. Just nu sa ar jag hemma hos Brian, en kille som jag fran borjan larde kanna via mail som ajg skulle ha bott hos men som bor alldeles for langt bort fran skolan. Han bor nere i San Diego, som ar valdigt vackert btw! oerhort fint. Stranderna och allt runt omkring ar sa fint. Och det ar harifran som Laguna Beach ar! Jag foredrar San diego valdigt mkt. Men L.A och Fullerton ar nice oxa.

Sa, igar var min forsta bbq, Brian hade bjudit over nagra vanner och vi drack ol kakade grillad kyckling och kott. Sa gott!! Det ar verkligen sant man ska kaka nar man ar har. Alla som var med pa partyt rokte Majja saklart, men inte jag. Men dom respekterade mig for att jag inte gjorde det. Men vi hade lite diskusitioner. Men det ar val ganska sa naturligt med tanke pa. I alla fall, sa kandes det mycket battre nar jag fick umgas med lite folk. De forta tre dagarna nar jag bodde helt sjalv pa hotellet var inte roliga, jag kande ingen, hade ingen att prata med, visste inte vart eller hur jag skulle ta mig nanstans. Det var stunder da jag angrade mig att jag lamnat allt dar hemma for att aka hit, men det ar sjukt hur det ga rupp och ner. Jag antar att jag maste komma over de forsta veckorna, da man har kommit in och satt sig till ratta sa att saga. Ikvall kommer jag ju flytta in i lagenheten med Daniel och Malin. Sa da kommer det inte bli ensamt langre. Jag kommer lagga upp lite bilder pa hur det ser ut dar och i lagenheten. Sa ni far se det.

Pa torsdag ar forsta dagen i skolan, med information och rundvandring och sa. Sa da satter val ally igang antar jag.

Det blir ett lite kortare inlagg nu, da vi snart ska aka, jag och Brian, han ska kora mig tillbaka till Fullerton, via The Coast Highway. Sandra och Chris, vi har ju akt pa den, men inte anda ner ifran San Diego men anda. Sa jag ska ta lite fina kort langs vagen, nar vi passerar Newport Beach dar O.C ganget och serien utspelade sig!

Ok, got to go.

Ses sen. Hoppas ni ahr det bra. Miss u. POSS!

//Frieda