söndag 10 januari 2010

Festen med pricken över i:et...

Ja du Ella Pella. Du ser den sena timmen, så detta inlägg kan innehålla lite små stavfel, me jag ska göra mitt bästa för att hålla mig på rätt köl.

Festen ikväll har varit mycket intressant på många sätt. För det första så var det ovanligt mkt folk i min lägenhet, vilket fick mig att inse att 1, jag har sjukt mycket vänner. 2, det ryms ändå en del pers i en tvåa på ca 57 kvm. Spännande. Men det som var mest intressant var ändå det faktum att det var så många olika människor från så många olika "cirklar" i mitt liv. Tex de från min teatergrupp, de från Lisse, mina ny funna vänner, och de närmsta, de äldre vännerna, kompisars kompisar och min kusin. Ja allt möjligt helt enkelt. Och det är intressant att se hur folk från så här olika platser och kretsar i livet interagerar. Alla funkade inte med alla, vilket är ganska förståeligt. Men det jag insåg var ändå att jag måste nog faktiskt vara en ganska så fördomsfri och lätt människa då jag kan utan problem umgås med alla dessa olika människor utan problem. Problemet är dock att jag vill att alla ska umgås och tycka om alla, men det går inte och kommer aldrig att gå.

Dock är jag nu mer än nånsin så säker på att jag har fattat rätt beslut att åka iväg till The land of dreams för att uppfylla min dröm. Och även om inte alla tror på att jag kommer att lyckas så gör några som var hos mig ikväll det, och det räcker för mig!

En liten sista sak bara, jag hade ett litet "life quiz" om mig själv och mitt liv med lite olika frågor. Bara för att se vilka som kände mig bäst. Och den gruppen som vann var de från min teater. Med Hanna i spetsen. Vilket jag faktiskt inte trodde. Men där ser man att det inte alls behöver vara så att dom man har känt "längst" är de som faktiskt känner en bäst. Utan de som faktiskt lyssnar när man pratar eller de som man faktiskt väljer att öppna sig för. Ja ja, så det kan bli.

Nu ska jag sova. Klockan är ändå snart fem på morgonen. Och jag har Sofie och Christopher sovandes i mitt vardagsrum. För att orka med mnorgondagen med städning till tusen så kanske man behöver typ 5 timmars sömn ändå.

Vi ses snart igen. Och Ella, imon laddar jag upp bilder på de tre bäst klädda. Även om jag inte var så impad av någons klädsel direkt. Men ändå, ett löfte är et löfte.
Ska bli spännande att se vad du hittat på rean =) Tycker dock att Hanna får skriva nåt snart!

Pöss

/Frieda.