torsdag 13 maj 2010

...

Jag kom inte på nån bra överskrift idag så det fick bli tre punkter. Nu har jag uppdaterat tre dagar i rad! Duktig jag är va!? Men Ella Pella, vad har du tagit vägen, ger du mig skit för att jag har vart så frånvarande innan? He he. Antar att det inte är mer än rättvist.

Jag har väl egentligen inget speciellt att komma med idag. Så jag vet inte varför jag uppdaterar. Det är bara skönt att skriva lite. Men jag är lite nervös inför imon. Jag ska göra nånting som jag väntat nästan hela terminen på att få göra och jag har inte kunnat göra det pga att det har varit skola. Ja ni som fattar, vet vad jag menar och förstår säkert varför jag är nervös. Ni andra som inte riktigt fattar, jag kan tyvärr inte avslöja mera än så här just nu. Men jag kanske avslöjar mera imon eller vid ett senare tillfälle!

Jag såg ett avsnitt av Svenska Hollywood fruar. Och ibland undrar man ju hur människor är eller om dom verkligen bara spelar. Anna Anka vet vi ju redan vid detta laget att hon är som hon är. Men de tre nya fruarna är ju lite skumma. Jag gillar sock Lena, hon med dottern som pratar skånska. Den andra, Räivi eller vad hon hette, hon verkar ju lite speciell. Dom gör ju inget bra namm för oss svenskar direkt. Inte kosntigt att folk ibland tror att vi är blåsta. Och om jag då känner så här så kanske nu frågar mig varför jag ens kollar på det. Ja det kan man ju fråga sig, men det är underhållning och det roar mig. Och jag kan glädjas åt att jag har mer innanför pannbenet än vad nån av de där brudarna nånsin kommer ha. Eller det kanske var lite hårt sagt, men jag känner i alla fall att jag aldrig kommer att vilja bli som dom där allt handlar om pengar, lyx, skönhet och att vara på topp. Okej, jag hade väl inte tackat nej till pengar och att kunna köpa nya saker. Men för mkt pengar kan göra folk galna! Nej tack då har jag hellre så att jag klarar mig och kan leva lite mini lyx än så! Det är min åsikt i alla fall.

Nu tänkte jag bara lista tio saker som jag har i mitt liv just nu som jag ska försöka tänka på och vara glad över, och som gör mitt liv värt att leva. (Ingen speciell rangordning)

1, Mina "gamla" vänner
2, Mina "nya" vänner
3, Min mamma
4, Min passion för teatern
5, Att jag fått lära känna speciella person
6, Min dator =)
7, Min sociala kompetens (okej, lite skum punkt men ändå)
8, Att jag har möjlighet att resa och upptäcka ställen (som där jag är nu)
9, Min hälsa
10, Alla runt omkring mig som faktiskt bryr sig om mig (fast jag kanske inte tänker på det själv alltid)

Det är lätt, speciellt i en stad som denna att glömma bort de saker som vi tar för givna som faktiskt finns där i vårt liv och som gör oss lyckliga och som många kanske inte ens har men som kan vara lyckligare än vad man själv är. Då är det lätt att trassla in sig i massa onödiga oroligheter och våndas över att man har finnar eller är för blek, lite för mkt fett här och där, för små bröst eller liknande. Och ja pengar, glamour och allt det där är saker jag gärna skulle vilja ha! Jag kan inte ljuga på den punkten. Men faktum är att i slutändan, så är det dessa saker som räknas. För mig i alla fall. Samtidigt som jag hoppas på att jag nån gång kommer att lyckas som en professionell skådespelerska. Det faktumet återstår att se. Men att få betalt för att göra det man älskar, hade ju varit det ultimata, inte sant? Ja bara gud vet eller ödet. Time will decide...

Nu ska jag nog se ett avsnitt till av Hollywood fruar sen är det dags att nana för att ta tjuren vid hornen i mon så att säga!

Pöss och Kramiss!

//Frieda.



En bild på världens bästa TV Couple, "Booth och Brennan - Bones"