måndag 1 februari 2010

Hello !


Hejsan!

Måste erkänna att det var ett tagsedan som jag skrev i bloggen:/ Har vart mycket på jobbet och jag har vart trött när jag kommit hem, men nu ska jag försöka ta tag i skrivandet:)

Hoppas att allt är bra med er! Frieda hur har du det där borta?? Jag hoppas att du har det bra iaf... Jag har sett alla dina fina bilder på facebook och det verkar som att du har det underbart:) Själv så är jag rätt sliten, känner att jag håller på och bli sjuk:/ Inte läge för det nu men vad ska man göra. Det är ju viktigt att lyssna på sin kropp! Ella, jag hoppas att det inte var något allvarligt med magen, men då hade du väl ringt hoppas jag?!

Livet rullar på här i Esan. Det har kommit så mycket snö så vi kan åka skidor, funderar på att köpa ett par hahaha! Emilia kommer nästa helg och hälsar på det blir jätte kul:)... Ella du får komma å hälsa på när vi flyttat till Lund:) Frieda kom å hälsa på när du kommit hem :):) hihihihi.

Ni ska veta att jag saknar våra utgångar , allt tjötande å allt annat! Men men sånt är livet, vänner rör på sig, man flyttar å har fullt upp med sitt egna. Men vi får ju inte glömma varandra. Å det är ju det som är kul med bloggen att vi fortfarande är en del av varandras Liv! Ojdåååååå, där var jag deep!

Nej , nu ska ja glida ner till affären å handla mat trots att jag känner mig sjuk:(. Seeeeeeeeegt.

pusspuss/ HANNIE