onsdag 17 mars 2010

Sega onsdag!

Hade bestämt att jag och Susanne skulle på tjejboxningen ikväll men på väg hem från jobbet mådde jag illa och blev helt spyfärdig. Just nu går det magsjuka på jobbet så jag får hålla tummarna för att det bara var mina hjärnspöken som levde loppan. Ska lägga mig tidigt idag så att jag mår bättre och kan boxas imorgon.

Ikväll är det Drömmen om Italien. Tycker serien är jätterolig. Synd att jag inte såg att de gjorde reklam för serien innan för annars hade jag helt klart sökt. Jag är mycket intresserad av heminredning och älskar Italien så det kunde ju inte bli mycket bättre. Tänk er själva att leva i Italien som en stolt ägare av ett mysigt pensionat och själv varit med och byggt upp verksamheten från grunden! Känner längtan till Italien när jag ser på programmet och en längtan till min mamma och min tillkomna italienska familj =). Jag har lovat Guiseppe att jag ska ta tag i en italienska kurs. Måste styra upp detta snart! (och fixa körkortet för den delen med!)




Vad fina bilder du lagt upp Frieda! Jag kan lätt tänka mig att försvinna ett tag till L.A med om jag fick chansen Jag var ju nära att boka en resa till dig men jag fick inte tag på dig då så jag vågade inte boka upp något. Kan du inte stanna lite länge i USA i sommar så att jag kan komma ned i juli? Du får fixa så att vi kan snacka på skype! Svar på tal angående din kompisavundsjuka så tycker jag absolut att du ska slappna av. Du är en jättebra kompis utan att anstränga dig och de som inte uppskattar dig behöver du inte ha i ditt liv. Men sådant känner man ju på sig eller hur? Hellre äkta få vänner än många ytliga där många är falska.
Läskigt med jordbävningen därnere!

Nu ska kvällen spenderas med mina 3 F = Filt, Frukt och Fjärrkontroll!

Pussar från
Ella