måndag 11 januari 2010

Lång dag!

Hejsan!

Idag är det måndag och det har varit en lång dag. Började klockan nio och kom hem nu 19.30! Idag har de påbörjat renoveringen av vårt badrum. Det kommer att bli jätte fint när allt är klart, men vilket jävla projekt! Började i morse med att jag fick stå och tvätta av mig i diskhon KUL! När jag kom till jobbet fick jag dusha där, så kommer det vara nu de tre närmsta veckorna. Dusha både på jobbet och på träningen det är så det kommer att bli! På helgerna får vi gå ner till ett dushrum några hus längre bort heheh.. Fy fan!

Nu e jag hemma iaf, och dammit är det som bara den... Damm överallt.. Tur att vi inte är dammallergiker, men vi lär ju bli det. Nej skämt å sido, nu ska jag inte vara så negativ.

Nej, nu ska jag faktiskt ta och titta lite på tv är väldigt trött.Jag kommer att skriva lite mer de närmsta dagarna! Saknar er, Ella och Frieda...

Puss & Kram / Hanna

Framtiden...

Ja Ella, nu är det jag som skriver igen. Det lilla nattliga, halvt nyktra inlägget som gjordes tidigare idag var väl lite roligt? =). Men nu har vi ett betydligt nyktrare. Jag ska fatta mig relativt kort men ville bara säga några meningar i alla fall. Vi pratade ju om vad denna månadens tema skulle vara och det var ju framtiden. Så mina tankar inför framtiden är stora, alla fall om dom blir som jag vill. Det kommer inte att vara lätt och jag kommer att få ligga i och kämpa hårt för att komma dit jag vill. Men det kändes väldigt bra att så många igår på min fest sa till mig att dom verkligen tror på mig och tror att jag kommer att slå igenom på ett eller annat sätt. Tack till alla er, ni vet vilka ni är. Jag kommer att ha de orden i mitt bakhuvud hela vägen!

Andra spontana tankar jag har om framtiden är att jag inte alls vet vad som väntar mig. Vilket jag tror kan skrämma många och få hjärtat att slå snabbt som tusan. Men inte för mig. Jag är en person som lever från dag till dag, nästan. Nej men vad jag menar är att jag hatar att planlägga mitt liv och leva i någon rutin där jag vet dag ut och dag in ungefär exakt vad jag kommer att göra de kommande säg 2 åren. Shit, den tanken får mitt hjärta att slå för fort och får mig att känna mig instängd. Klart att jag förstår att man inte kan leva ett helt planlöst liv heller. Men det gör jag verkligen inte, jag planerar i den mån jag känner räcker för mig. Ibland funkar det, ibland inte. Men då får man komma på nåt nytt sätt eller nån ny väg på vägen för att få det att funka. Det är ju spänningen i vardagen som gör livet värt att leva! I alla fall för mig. Nån gång kommer jag väl få slå mig till ro, med en man, skaffa barn och köra hela det där spelet. Men det lär dröja ska jag säga. Jag vill inte ha barn inom de närmsta fem åren. Jag vet att många runt omkring mig undrar och ifrågasätter varför jag vill vänta så länge med att få barn. Och jag har två svar på den frågan. 1, Jag vill leva mitt liv, förverkliga mig själv och mina drömmar, se mig om i världen innan jag sätter ett barn till livet. För man kan inte när man fått barn bara dra iväg till Kalifornien sådär för att läsa på College ett år liksom. Och 2, Jag vet hur det är att växa upp halva sitt (hittills levda) liv utan en pappa närvarande och det är det sista jag vill ge mina barn! Då många inte riktigt tänker sig för eller rusar in i förhållanden och skaffar barn osv innan de är säkra på att den de skaffat barnet med är den "rätte" eller den som de känner att de kan tänka sig att leva med i resten av deras liv. Nej, jag väntar då hellre några år till tills jag träffar den "där" som det känns rätt med. För jag vill tro att han finns nånstans därute och väntar på mig. Även om det just nu känns rätt så mörkt på den fronten. Men vi får se, framtiden får avgöra. Killar är inte speciellt mycket i fokus för tillfället. Nu är det mig, mitt liv, min framtid och mina drömmar som gäller och ingen kille ska få komma i vägen för det. Dom är inte värda att gråta över eller att undra varför man inte duger eller nåt annat. Deras hjärnor kommer vi nog aldrig att förstå oss på ändå. Och dom inte våra...så. Ja.

Nej, nu har jag sagt mitt för idag. Nu får du skriva nästa gång Ella, eller Hanna för alla del. =) Jag vet att jag skrev att jag skulle lista topp 3 bästa klädstilar från festen, men tyvärr sket det sig då jag inte var så flitig att knäppa kort med min kamera så tyvärr blir det inget med det. Men här får ni en bild att drömma er bort lite...för här kommer jag antagligen gå om några dagar...

Puss

/Frieda



Newport Beach