lördag 20 februari 2010

So sorry for the delay!

Hej mina Honies! Jag är så ledsen för mina inlägg som kommer allt för långt mellan varven. Men jag har vart lite upp och ner den senaste veckan. Vet inte riktigt varför om jag ska vara ärlig. Kanske är det det faktum att det börjar bli vardag här borta i Californien oxå. Man gör samma saker typ varje dag och det har liksom blivit en rutin här oxå. Det är ju lätt att hamna i tristess spåret när det inträffar. Vädret kanske borde lyfta upp då jag faktiskt inte behöver ha mycket på mig när jag går ut, det räcker med en vårjacka och öppna skor, ibland behöver jag inte ens ha leggings. Jag ska inte prata mer om det då ni stackare har snö kaos där hemma! Helt sjukt! Tänk vad man missar!

Kanske beror min mini-depression på lite olika saker, jag hade mens förra veckan och vi vet ju tjejer att hormonerna kan springa runt och skapa problem i kroppen då. Sen så är det ju det vanliga ämnet killar. Jag träffade ju en kille på en klubb för två v sen. Vi skulle ha setts förra torsdagen, men det blev inte av så vi bestämde ikväll istället. Jag har dock en känsla av att han inte kommer att höra av sig, då han inte svarade på mitt sms igår, och har ännu inte (klockan är tio i ett på dan nu) har hört av sig. Jag tycker att folk förtjänar en andra chans, detta är hans andra. Tar han inte den, så kan det fanimej vara. Blir bara så trött på sånt här. Om man nu inte vill, kan man inte höra av sig och säga det då? Måste man skita i att höra av sig över huvud taget? Väntan är det värsta tycker jag! Bättre med en dålig nej förklaring än ingen alls, enligt min mening. Och folk frågar varför jag är bitter när det gäller killar och "true love", ja det kan man ju fan undra när det gång på gång bevisas att just de jag träffar visar sig vara idioter. Men jag ska försöka att vara beredd på den dan då "han" med stort H står där. Även om det just nu känns ganska impossible...

En annan sak som kanske har att göra med att jag känner mig lite down, kan vara att man inser hur olika man är vissa människor som man spenderar mkt tid med. Eller att jag känner att jag har försökt att öppna mig och finna vänner bland de amerikanska tjejerna i skolan, men många verkar inte vara intresserade på ett ärligt sätt. Dom pratar i början och är övertrevliga, för att sedan nästa dag knapp ens säga hej. Vilket kan göra mig sjukt irriterad och lite ledsen om jag ska vara ärlig. Jag är tyvärr en ganska känslig person så jag tar tyvärr åt mig allt för mkt av just tjejer och deras sätt när det gäller att lära känna nya vänner osv. Vi får väl hoppas att det blir bättre med tiden, jag har ju lite tid kvar att vara här så det kan ju vända.

Annars så har jag väl inte så mkt att dela med mig av, vi var i vegas förra veckan! Det var grymt kul! Ella, du kan kolla in bilderna även fast du inte har facebook, jag postar en länk här längst ner så kan du gå in och kolla. Jag lägger till fler länkar till de andra korten som jag tagit tidigare oxå. Dina kort så grymt roliga ut! Ska fan styra upp nån 70 tals fest här, amerikanare brukar gilla att klä ut sig.

En sista sak, jag vet att jag pratade om innan jag åkte hit att jag undrade om jag skulle anamma de svenska "bra" sakerna, eller ta till mig av de amerikanska. Jag var ju lite bitter mot den svenska mentaliteten innan jag åkte och villa ha lite utav den amerikanska. Nu vet jag inte om jag håller med om det uttalandet eller inte. Det finns mkt kasst i Sverige ja, men fan så mkt mer är sämre här! Även om mkt saker är sjukt coolt och mkt bra oxå. Men vi som kommer från och bor i Sverige har verkligen inget att klaga på när det gäller "everyday life" enligt min mening, jag kommer att uppskatta det i framtiden, vart jag än hamnar. Ja ja, enough med bitterhet nu!

Ikväll om Derick inte hör av sig så ska jag ut med tre svenska tjejer som är helt underbara som bor i Newport och oxå går på skolan två i samma kurs som jag har. Dricka lite och ragga nytt kött och glömma allt eländigt!

Puss på er...

Ella! Kommer du och hälsar på mig på spring break eller? Det är nog dax att boka biljett nu snart i sånna fall! Kolla på pricerunner.se som sagt! Dom listar de billigaste! PÖSS

Hoppas du kan se bilderna. Säg till annars, så skickar jag dem via mejl eller nåt! Kramiss. (Jag tror att du får kopiera länkerna och klistra in dom i webläsaren så kommer du direkt till bild albumet och behöver inte ha Facebook eller nåt!)

//Frieda*


Life in Cali:
http://www.facebook.com/album.php?aid=193847&id=827774767&l=2e21f6aa53

A weekend in Vegas:
http://www.facebook.com/album.php?aid=203544&id=827774767&l=f2e07ea3a1

Jimmy Dean och våfflat hår



Nu var det snart en vecka sedan sista inlägget. Jag undrar också vad som hänt med Hannas och Friedas bloggande! =)

Igår var jag på Susannes 80-tals fest. Jag gick hem till Frida innan för att oss. Medan vi var i full gång med våffeltången så reflekterade över att det måste varit otroligt roligt att vara i sina bästa år under detta fantastiska årtionde. Tänk alla starka färger, dessa underbara frisyrer och en era med Jackson, Madonna och Cindy Lauper. Man kan inte bli annat än glad! Väl på festen hade alla helt otroliga utstyrslar. Det var mycket folk och i vimlet syntes alla från Lili & Susi, Skidåkarna från sällskapsresan, pudelrockarn, porrskådisen till jympatjejerna! Fan vad roligt det är när alla går in för ett tema och lägger ned tid på sina kostymer. Det var en jätterolig fest och jag och Frida är nu inne på att ordna en fest med 70- tals tema någon gång framöver! Vad tycker ni om det? Eller är det någon som har ett annat bra förslag? Kommer ni ihåg låten "Jimmy Dean" med Troll? En låt som jag totalt glömt bort som spelades igår. Jag tror att detta var min första LP singel som barn! I LIKE!











Synd att jag inte var flitigare med kameran denna kväll!

Idag skulle jag egentligen discobowlat med Martin , Nadia och Aymen men det är nog rätt problematiskt att ta sig dit i detta vädret så vi tar en melodifestivalsafton ikväll istället.

Hörs senare!
//Ella