måndag 18 januari 2010

Vad är det som händer med mig?!

Jag blir så trött. Den senaste veckan har jag haft ont i magen så i onsdags förra veckan gick jag till min vårdcentral. Där tog de prov för laktosintolerans och ett prov för ämnesomsättning. Inatt kom smärtan tillbaka. Jag kunde inte sova på hela natten och när klockan ringde 4.30 på morgonen så fick jag helt sjuka kramper i magen. Dock lyckades jag på något sätt ta mig till jobbet och låsa upp och öppna verksamheten. Därefter tog det 20 minuter innan jag insåg att det inte fungerade längre. Arbetsdagen fick avslutas innan den ens påbörjats. Fick ta mig till Axessakuten där jag blev sittande i 2 timmar. Där blev jag undersökt av diverse läkare och sjuksköterskor och jag kände mig som en nåldyna efter alla blodprover. De kunde konstatera att det inte var en infektion och heller inte något virus i kroppen. Med mig fick jag ännu ett provrör som jag ska lämna in på vårdcentralen imorgon. Det värsta med det här är att jag känner att det är något som inte står rätt till och jag har verkligen ingen aning om vad det är. Imorgon lämnar jag som sagt ännu ett prov och de ska påbörja en utredning. Jag hoppas de kan se vad det är som inte står rätt till för jag står inte ut att vara ovetandes.

Vad roligt att höra från dig Frieda. Kul att du träffat nya kompisar så snabbt. Kom bara ihåg vad jag berättade om likbakteriemannen haha.. man vet aldrig vem man möter. Idag så flyttar du in i ditt kungliga palats och jag efterlyser många bilder.

Hanna du får ringa mig sedan och berätta allt om lägenhetsvisningen jag är jättenyfiken ska du veta! Och Hanna nu får du blir bättre på att blogga =)

Jag återkommer senare!
Puss & Kram
Ella